Activeringscode Vooraf Ingevulde Aangifte

Het is weer tijd voor de aangifte inkomstenbelasting 2017. De belastingdienst heeft al veel gegevens van u verzameld. Wanneer u uw aangifte IB door ons laat verzorgen hebben wij voor u een VIA en toeslagen machtiging bij de belastingdienst aangevraagd. Met deze machtigingen kunnen wij gebruik maken van de vooraf ingevulde gegevens. Als het goed is heeft u een brief ontvangen, of gaat u deze nog ontvangen, van de belastingdienst met het formulier “Registratie machtiging intermediair goedkeuren”. In deze brief staat een activeringscode die wij in moeten voeren in de aangiftesoftware.

Omdat deze codes maar een beperkte tijd geldig zijn, willen wij u verzoeken de formulieren met de codes zo spoedig mogelijk naar ons te sturen/mailen, zodat wij deze kunnen activeren. Het mag verzonden worden naar e.krijgsman@van-erkelens.nl of per post naar Schorsweg 13e, 8171 ME Vaassen.

Deze machtiging staat los van alle stukken die u elk jaar bij ons aanlevert. De belastingdienst weet niet alles, wij controleren uw gegevens altijd.

Alvast hartelijk bedankt!