Accountancy, kies voor expertise

Accountancy – onze basis

Op zoek naar een professionele accountancy partner? Bij Van Erkelens in Vaassen bent u altijd op de hoogte van uw ondernemingsresultaten, omdat u de beschikking heeft over een overzichtelijk managementdashboard waarop u op elk gewenst moment uw resultaten kunt monitoren.

Binnen de accountancy zorgen wij voor uw financiële administratie en bewaken we deze door monitoring op basis van de door u en ons samengestelde kritische prestatiefactoren (KPI’s).

Bij accountancy zijn het verwerken van administratie en samenstellen van de jaarrekening belangrijke werkzaamheden. De jaarrekening is informatie die van groot belang is voor de banken, investeerders en aandeelhouders. Daarnaast is de jaarrekening noodzakelijk voor de publicatieplicht en vormt een brondocument voor belastingaangiften. Maar natuurlijk kijken wij net als u graag verder dan alleen uw cijfers. We denken met u mee en kijken graag vooruit. De jaarrekening is een belangrijk startpunt voor advies waar u mee verder kunt.

Ondernemingen laten groeien

De afsluitende jaarrekening is binnen de accountancy de basis waar vanuit weloverwogen beslissingen genomen worden. Beslissingen omtrent de voortgang van uw onderneming, uw investeringsplannen of de financieringsbehoefte. Daar waar nodig adviseren we u, als accountancy partner, op het gebied van bedrijfsoverdracht en juridische structuur. We zijn altijd bezig om uw onderneming naar een hoger niveau te brengen. Wij verlenen accountancy diensten zoals jaarrekeningen, begrotingen en prognoses, tussentijdse rapportages, advies, administratieve organisatie en bankenrapportages aan bedrijven in de gehele regio. Van Vaassen en Deventer tot aan Apeldoorn maar ook in de buurt van Harderwijk en Zwolle.

Accountancy met passie: samen staan we sterk

Voor het behalen van optimale resultaten voor uw onderneming, het doel van onze accountancy activiteiten, werkt ons team nauw samen op verschillende kennisgebieden. Zo zal de accountant zoeken naar optimalisatie van het bedrijfseconomisch resultaat en kijkt de belastingadviseur met een fiscale bril naar mogelijkheden om te besparen op belastingen. Accountancy bij Van Erkelens richt zich op het MKB, zelfstandige ondernemers en non-profit organisaties. Vragen over onze accountancy mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.