shape Belastingadvies shadow

Belastingadvies

Deskundigheid en zekerheid met optimaal voordeel

Het is voor u als ondernemer en ook voor u als particulier, lastig om op de hoogte te blijven van de continu veranderende belastingwetten en –regels die belangrijk zijn voor uw verschillende belastingaangiften. Bij Van Erkelens volgen we de fiscale ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs bezitten veel kennis en expertise over diverse onderwerpen op belastinggebied.

Wat doen we voor u?
Wij koppelen onze kennis en ervaring graag aan de kansen en mogelijkheden die de wet biedt, om voor u op fiscaal gebied alles goed te regelen en financieel voordeel te behalen. Wij adviseren u adequaat en helpen u bij het opstellen en indienen van de verschillende aangiftes zoals:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Erf- en schenkbelasting
  • Overdrachtsbelasting

Advies op maat
U wilt graag zekerheid over de financiële toekomst van uw gezin en bedrijf. Dat begrijpen we en daarom vertalen onze adviseurs hun fiscale kennis graag naar uw specifieke situatie. Of het nu gaat om fiscaal besparende maatregelen rondom uw personeel of herstructurering van uw onderneming of over de positionering van uw onroerend goed of investering; wij adviseren u adequaat.

Uw belangen voorop
Wij behartigen uw belangen en zijn graag uw gesprekspartner met de Belastingdienst. Dit kan zijn voor overleg of voor het aantekenen van bezwaar of beroep tegen onjuiste beslissingen of geschillen. Op deze manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en bespaart u tijd, inspanning en geld.

Horizontaal Toezicht biedt zekerheid
Wilt u nog meer zekerheid en werkt u graag op basis van wederzijds vertrouwen met de Belastingdienst? Werk dan met ons samen binnen het Convenant Horizontaal Toezicht dat we met de Belastingdienst hebben gesloten.

In onze leaflet Horizontaal Toezicht leest u meer over het convenant en uw voordelen.

Meer informatie?
Wilt u uw belastingzaken deskundig laten regelen, met advies op maat van uw persoonlijke adviseur? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem direct contact op via T: 0578 – 57 48 08.

Ga
terug