De AVG

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Daarvoor hadden de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacy richtlijn uit 1995. De nieuwe wetgeving geldt voor ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt, dus voor ons, maar waarschijnlijk ook voor u!

Tijd voor verandering dus!

Wilt u weten wat er voor u allemaal is veranderd? Download dan hier de whitepaper, bekijk een voorbeeld van een verwerkersregister of kijk op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hier vindt u nog meer informatie.

Een ingewikkeld verhaal, ook voor ons, maar we hebben ons er in verdiept en mocht u hulp nodig hebben dan staan we uiteraard voor u klaar, zoals u van ons gewend bent.

*UPDATE*

Privacy-statement

Wij hebben een privacy-statement opgesteld en gepubliceerd. Deze kunt u vinden in de footer van de site.

Uiteraard hebben wij onze beveiligingsmaatregelen gescreend en waar nodig aangepast om persoonsgegevens te beschermen zoals dit door de wetgever wordt bedoeld.

Verwerkersovereenkomst

Wij hebben inmiddels naar al onze klanten een verwerkingsovereenkomst verzonden. Ook onze nieuwe klanten zullen vanaf nu, naast een opdrachtbevestiging, ook een verwerkingsovereenkomst ontvangen. Hierin stellen we welke gegevens we van u bewaren, onder welke grondslag en hoelang we deze gegevens bewaren. Ook staat hier een protocol in die wij aanhouden in het geval van een datalek. U weet dan precies wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u zelf hulp bij het opstellen van een verwerkingsovereenkomst, neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.