shape Jaarrekening | het financiële verslag van uw bedrijf shadow

Jaarrekening | het financiële verslag van uw bedrijf

Belangrijk document

Een jaarrekening is het financiële verslag van uw bedrijf waarin wordt vergeleken met het resultaat van het voorgaande boekjaar. Ieder bedrijf heeft een verkorte (ZZP), enkelvoudige of geconsolideerde jaarrekening nodig. Het is een belangrijk document waaruit u conclusies kunt trekken, maar ook de fiscus en banken vragen er om.

Beperk kosten

Om de kosten van het opstellen van de jaarrekening te beperken adviseren wij u gebruik te maken van ons digitale boekhoudprogramma. Omdat u hierin alles goed en overzichtelijk kunnen wij u kostbare tijd besparen.

Deponeren KvK

Ook bij het deponeren van uw jaarrekening helpen wij u. Door onze koppeling met de Kamer van Koophandel kunt u via ons klantportaal de publicatiestukken rechtstreeks verzenden naar de Kamer van Koophandel. Zo bent u in een paar klikken klaar.

Meer inzicht

Indien u meer grip wilt krijgen op uw bedrijf adviseren wij om samen met ons de jaarcijfers te bekijken, wij leggen u duidelijk uit wat u leest en waar uw verbeteringen liggen. Wij delen onze kennis met u en helpen de groei van uw bedrijf te verwezenlijken.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.