shape Levensexecuteur, wie behartigt uw belangen? shadow

Levensexecuteur, wie behartigt uw belangen?

Houd de regie in eigen hand

Stel, u wordt een dagje ouder en voor financiële zaken steeds meer afhankelijk van anderen. U verblijft voor langere tijd in het buitenland, of u wordt ziek en weet niet hoe u er over een tijdje aan toe bent. Wie behartigt dan uw belangen als u dat zelf niet meer kunt? Het is goed om hierover na te denken en in een levenstestament iemand aan te wijzen waarvan uw wilt dat die uw belangen behartigt. Zo houdt u de regie in eigen hand en worden de zaken volgens uw wensen geregeld.

Voordelen levenstestament
Het opmaken van een levenstestament biedt u veel voordelen. U legt erin vast wie uw belangen behartigt als u het zelf niet meer kunt en wat uw ‘wil’ was op het moment dat u nog goed genoeg was om alles te overzien. Belangrijke zaken en situaties waarover u zich zorgen maakt, kun u hierin beschrijven en regelen.

Veel kennis en ervaring
Heeft u niet iemand binnen de eigen relatie- of familiekring, of iemand die bereid is of voldoende capabel is om deze zaken te regelen? Bij Van Erkelens beschikken we over ruime kennis en ervaring om op te treden als uw gevolmachtigde voor uw levenstestament. Wij realiseren ons dat het een grote stap is om de regie over uw financiën en uw vermogen uit handen te geven! Daarom zullen wij als gevolmachtigde, binnen de uitvoering van uw levenstestament, altijd handelen naar de geest en de regie die u zelf hebt aangegeven. Bovendien leggen wij bij de uitvoering van een levenstestament altijd verantwoording af aan iemand die u daarvoor aanwijst of aan een notaris.

Zekerheid van een executeur
Naast het optreden als gevolmachtigde voor uw levenstestament kunnen wij ook optreden als executeur in uw nalatenschap. Vooral als er ondernemingen, participaties, onroerend goed of buitenlands vermogen in de nalatenschap betrokken zijn, is brede kennis en ervaring zinvol. Ook als de familieverhoudingen onder spanning staan biedt een onafhankelijke executeur de zekerheid dat uw nalatenschap persoonlijk, professioneel en volgens uw wensen wordt afgehandeld.

Meer informatie?
Wilt u uw levenstestament deskundig laten regelen of een onafhankelijke executeur aanstellen die uw zaken op een betrokken manier behartigt? Neem dan contact met ons op via T: 0578 – 57 48 08.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.