Rapportage

Ondernemen op basis van cijfers en feiten

Als ondernemer heeft u veel verantwoordelijkheden en doelen die u met uw onderneming wilt realiseren. Om deze doelen te bereiken is tijdige en betrouwbare informatie noodzakelijk. Want daarmee weet u op tijd waar u moet bijsturen, kunt u gericht te werk gaan en uw rendement verbeteren.

Betrouwbare managementrapportage
Een goede managementrapportage laat u zien in welke mate u uw doelen realiseert en waar er afwijkingen zijn ten opzichte van gestelde targets en normen. Wij stellen graag een betrouwbaar, compleet, actueel en interactief financieel dashboard voor u op waarmee u in één oogopslag inzicht krijgt in de:

  • Balanspositie
  • Resultatenrekening
  • Liquiditeit
  • Solvabiliteit
  • Kosten
  • Debiteuren, crediteuren en voorraadpositie

Wij verzorgen deze KPI dashboards voor u online en ze zijn interactief. Dat betekent dat u altijd en overal beschikt over alle gegevens en kunt inzoomen op meer gedetailleerde informatie die nodig is om uw onderneming goed te leiden.

Ondersteuning en advies
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen een rapportage maken. Wij ondersteunen u ook bij het analyseren van deze rapportage en adviseren u graag bij het bepalen van te nemen acties om uw rendement te verbeteren.

Meer informatie?
Wilt u kunnen sturen op cijfers en in één oogopslag inzicht hebben in uw onderneming? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem direct contact op via T: 0578 – 57 48 08.

Ga
terug