shape Salarisadministratie shadow

Salarisadministratie

Altijd op tijd en accuraat

Het voeren van uw salarisadministratie kost niet alleen veel tijd maar vraagt ook om continuïteit en kennis van de actuele wet- en regelgeving. Wilt u het daarom liever uitbesteden? Dan zijn wij graag uw betrouwbare partner die uw salarissen tijdig en accuraat verwerkt. Bovendien houden wij alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao’s voor u bij en leveren de benodigde informatie aan de Belastingdienst, werkgeversinstanties, pensioenfondsen en andere instellingen.

Altijd toegankelijk en veilig
Wij verzorgen uw salarisadministratie vanuit de cloud, waar het veilig opgeslagen en beheerd wordt. U kunt zelf altijd en overal uw gegevens inzien, personeels- en urenmutaties invoeren, aangiften loonheffingen opvragen en eenvoudig rapportages maken zoals loonkosten per afdeling of de kostprijs van uw medewerkers. Via een handige app hebben ook uw medewerkers toegang, zodat ze zelf salarisstroken of jaaropgaves kunnen downloaden, een adreswijziging kunnen invoeren of vrije dagen inzien.

Wat zijn de voordelen?

Het uitbesteden van uw salarisadministratie biedt u veel voordelen:

  • U bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit
  • U bent altijd up-to-date met de cao en wet- en regelgeving
  • U bespaart tijd en voorkomt onnodige kosten of boetes
  • U maakt optimaal gebruik van beschikbare loonsubsidies en kortingsregelingen
  • Uw administratie is altijd en overal beschikbaar
  • Uw medewerkers hebben ook altijd en overal toegang

Maatwerk voor u
U kunt uw salarisadministratie volledig uitbesteden, maar u kunt ook kiezen voor dienstverlening op maat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem direct contact op via T: 0578 – 57 48 08. Wij nemen u graag de zorg voor uw loonadministratie uit handen.

Ga
terug