shape Management rapportages en ondersteuning shadow

Management rapportages en ondersteuning

Salarisadministratie uitbesteden: altijd op tijd en accuraat

Het voeren van uw salarisadministratie kost niet alleen veel tijd, maar vraagt ook om continuïteit en kennis van de actuele wet- en regelgeving. Wilt u uw salarisadministratie daarom liever uitbesteden? Dan zijn we u bij Van Erkelens in Vaassen graag van dienst. Wij zijn de betrouwbare partner die uw salarissen tijdig en accuraat verwerkt. Bovendien houden wij alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao’s voor u bij en leveren we de benodigde informatie aan de Belastingdienst, werkgeversinstanties, pensioenfondsen en andere instellingen.

Altijd toegankelijk en veilig

Wie kiest voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan Van Erkelens kan altijd en overal zijn gegevens inzien. Uw salarisadministratie beheren wij vanuit de Cloud, waar het veilig opgeslagen en beheerd wordt. Of u nu woonachtig of werkzaam bent in Vaassen, Deventer, Apeldoorn, Harderwijk of Zwolle; u kunt personeels- en urenmutaties invoeren, aangiften loonheffingen opvragen en eenvoudig rapportages maken. Via een handige app hebben ook uw medewerkers toegang tot specifieke gegevens wanneer u uw salarisadministratie gaat uitbesteden. Zo kunnen ze zelf salarisstroken of jaaropgaves downloaden, een adreswijziging invoeren of vrije dagen inzien.

Voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie

Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan Van Erkelens in Vaassen biedt u veel voordelen:

  • U bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit
  • U bent altijd up-to-date met de cao en wet- en regelgeving
  • U bespaart tijd en voorkomt onnodige kosten of boetes
  • U maakt optimaal gebruik van beschikbare loonsubsidies en kortingsregelingen
  • Uw administratie is altijd en overal beschikbaar
  • Uw medewerkers hebben ook altijd en overal toegang

Salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden
U kunt uw salarisadministratie volledig aan ons uitbesteden, maar u kunt ook kiezen voor dienstverlening op maat. Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw salarisadministratie? Neem dan contact met ons op.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.