Fietstocht Maurice

Op zaterdag 21 september 2019 fietst onze collega Maurice van Es samen met een team van Zorgverlening Het Baken een tandemtocht, 2bike4alzheimer, om geld in te zamelen voor de stichting ‘Alzheimer Nederland‘. Deze stichting zet zich in voor mensen met dementie en hun dierbaren. De stichting werkt aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten en uiteindelijk een toekomst zonder dementie.

Om het op te halen bedrag te vergroten gaat Maurice daarnaast een fietstocht van bijna 5.000 kilometer maken. Deze fietstocht begint op 24 juli op de Noordkaap in Noorwegen en eindigt na ongeveer zeven weken weer in Elburg. Een pittige tocht dus!  Hierdoor kan er hopelijk nog meer wetenschappelijk onderzoek worden gedaan naar Alzheimer en komen we sneller bij het uiteindelijke doel: een toekomst zonder Alzheimer. Het opgehaalde sponsorgeld wordt volledig gedoneerd tijdens de 2bike4alzheimer fietstocht op 21 september aan Alzheimer Nederland.

Wij wensen Maurice natuurlijk heel veel succes en plezier met dit avontuur. Bent u nieuwsgierig naar zijn reis of wilt u ook sponsor worden? Kijk dan snel op: noordkaap.elburgontour.nl of www.elburgontour.nl