Uw IB aangifte 2018

U heeft uw uitnodiging voor het doen van aangifte inkomstenbelasting 2018 al gekregen of ontvangt deze binnenkort van de Belastingdienst. Evenals de afgelopen jaren verzorgen wij ook dit jaar graag uw aangifte. Om precies te weten welke gegevens wij nodig hebben, hebben we een checklist voor u gemaakt. Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij hebben voor bestaande klanten een VIA- en toeslagenmachtiging bij de Belastingdienst aangevraagd. Met deze machtigingen kunnen wij gebruik maken van de vooraf ingevulde gegevens. Als het goed is heeft u een brief ontvangen van de belastingdienst met het formulier “Registratie machtiging intermediair goedkeuren”. Hierop staat een code vermeld, omdat deze codes maar een beperkte tijd geldig zijn, verzoeken wij u de formulieren met de codes zo spoedig mogelijk naar ons te sturen/mailen. Deze machtiging staat los van alle stukken die u elk jaar bij ons aanlevert. De Belastingdienst weet niet alles, tevens blijkt soms dat niet alle gegevens correct zijn overgenomen.

Alle aangiften moeten in principe uiterlijk 1 mei a.s. ingediend worden. Echter, wanneer wij uw aangifte voor 1 april indienen heeft u de aanslag voor 1 juli in huis. Wanneer u niet tijdig alle bescheiden kunt aanleveren, kunnen wij uitstel voor u aanvragen voor het doen van aangifte.

 

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.