Emma & Sam

In de ontzettend leuke, kleurrijke en gezellige kinderwinkel Emma & Sam heb ik Monique Trumpi-Timmer ontmoet. In 2011 is deze vrolijke onderneemster begonnen met Emma & Sam nadat ze het bedrijf heeft overgenomen van de vorige eigenaresse. Met een lach, maar zeker gemeend, noemt zij haar winkel ‘de leukste kinderwinkel van Apeldoorn’. Het brede assortiment varieert van kinderkleding, boekjes, cadeautjes tot hebbedingetjes en nog veel meer voor kinderMonique cadeau inpakkenen tot 8 jaar en dames.

Ze is bij ons terecht gekomen via een andere onderneemster uit Vaassen. Na een kennismaking was ze erg positief en daarom ging ze verder met ons. De samenwerking verloopt lekker soepel, bij vragen krijgt ze snel antwoord en vooral een vast contactpersoon vindt ze erg fijn. Die weet administratief gezien alle ins en outs van de winkel.

De informatiebijeenkomsten die bij Van Erkelens gehouden worden vindt ze ook erg prettig. Ze is daardoor goed op de hoogte van dingen die op dit moment belangrijk zijn. ‘Daar ontmoet ik tevens nieuwe ondernemers, wat weer nieuwe kansen schept’.

De doelstelling van Monique is dat Emma & Sam niet alleen in, maar ook buiten Apeldoorn een gevestigde naam krijgt. Ook wil ze dat haar winkel door bedrijven gevonden wordt voor bijvoorbeeld kraamcadeau’s. Daarnaast wil ze voornamelijk voor scholen de belangrijkste leverancier van sinterklaascadeau(tje)s worden. Emma & Sam zal als het aan Monique ligt DE kinderwinkel in de omgeving worden, met een afwisselend assortiment in verschillende prijsklassen. Een kinderwinkel waar zowel particulieren als bedrijven vrijwel altijd terecht kunnen voor fantastische spullen.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.