Bloemencentrum Harry van Hunen

Als je het hebt over een groothandel in bloemen, planten en decoratieartikelen in Vaassen e.o. dan denk je al gauw aan Harry van Hunen Bloemen & Plantenhandel. Wij maakten kennis met de oprichter en eigenaar van dit succesvolle bedrijf. “Een succesvol familiebedrijf met een hele sterke familieband”, dat verklaart direct een stukje van hun succes.

Harry Van Hunen heeft in 2009 zijn laatste bloemenwinkel verkocht om zich volledig te kunnen richten
op de groothandel. Wekelijks staat hij nog op de markt en weet daardoor goed wat er speelt bij de consument.

Harry van Hunen is bij ons terecht gekomen via Johan Pannekoek. Hij kende hem al lange tijd en tussen hen is er een goede chemie en een absolute vertrouwensband. Dit is uiteraard erg belangrijk, omdat zijn administratie gevoerd wordt door Van Erkelens. Een administratie breng je niet zomaar ergens onder, dit doe je alleen wanneer je het vertrouwt. Door Van Erkelens is er structuur in de administratie gebracht. Het digitaal boekhouden is hierin een hele mooie oplossing.  Daarnaast waardeert hij het persoonlijk aspect. Er is vaak contact, goede bereikbaarheid, korte lijnen en één contactpersoon.

Over 5 à 6 jaar zal Harry zich iets terugtrekken uit bedrijf, zodat zijn zonen Lars en Stefan verder kunnen met hun passie.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.