Kledingreparatie Joyce

Tussen de bedrijven door kon ik terecht bij Joyce Maspaitella van Kledingreparatie Joyce. Een zeer behulpzame en enthousiaste vrouw die zelfs geen tijd neemt voor pauze.  Klantvriendelijkheid staat bij haar zeer hoog in het vaandel.

De winkel staat vooral bekend om de reparatie van kleding. Na een aantal jaren kledingreparatie is ze begonnen met het uitbreiden van haar diensten. Ze heeft de winkel gezellig aangekleed met  dameskleding en accessoires. Reparatie van kleding is maar een onderdeel van haar werkzaamheden.  Ze is namelijk ook goed in het bekleden van meubels, kussens, repareren van tenten enzovoorts. Eigenlijk alles wat onder de naaimachine past en gemaakt kan worden. Tevens heeft ze een servicepunt voor stomerij.

Ze is bij ons terecht gekomen via een andere klant van ons. Daarvan kreeg ze de tip om naar een gewoon, betaalbaar en behulpzaam kantoor te gaan. Nadat ze op de website gekeken had, sprak ze er over met iemand anders, die een bekende van Corné is. Toen was ze overtuigd en heeft ze een afspraak gemaakt.

Joyce geeft aan wel eens wat te vergeten. Maar Riet helpt haar op een prettige manier. Joyce is nu serieuzer sinds ze in Vaassen in haar eigen pand zit en een betere ondernemer dan voorheen.

Dit is wat ze altijd heeft gewild en gedroomd, maar het is soms wel keihard werken. Gelukkig krijgt ze alle hulp en medewerking van haar man.

In de beginfase is ze fijn door ons geholpen met het maken van een plan van aanpak. Riet begeleidt haar prettig bij de administratie en er wordt steeds meegedacht . Dat stelt ze erg op prijs.

Over 5 jaar wil ze uitbreiden naar een groter pand, met meer kledingverkoop. Ook wil ze een naaister in dienst nemen met dezelfde kwaliteiten als zijzelf.

Ze is altijd in voor  nieuwe uitdagingen en ziet de toekomst positief in!

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.