WB Autoschade

Deze keer werd ik gastvrij (met ontzettend lekkere koffie) ontvangen door Wilco Bronkhorst van WB Autoschade in Harderwijk. WB Autoschade is een autoschadeherstelbedrijf dat staat voor kwaliteit en actief is in de regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Zeewolde etc. In 1999 begonnen en ondanks de krimpende schadeherstelmarkt nog steeds lekker bezig.

Wilco is bij ons terecht gekomen via zijn toenmalige assurantietussenpersoon. Een vaWB Autoschaden diens personeelsleden deed in haar vrije tijd de administratie van WB Autoschade. Toen haar dat teveel werd, gaf zij aan dat ze nog wel iemand wist waar hij heel goed terecht zou kunnen, ‘en dat was Corné’, aldus Wilco. ‘Ik ben er in 1999 klant geworden, toen nog in dat ‘bakhuisje’ aan de Laan van Fasna en ik ben nog altijd naar volle tevredenheid klant. Ik heb het gevoel dat ik gedegen advies krijg. Bovenal weet ik dat Van Erkelens mijn bedrijf goed kent, ik voel me absoluut geen nummer’.

Wilco vindt het prettig dat wij hem helpen een optimale bedrijfsvoering te realiseren en dat alles rondom de administratie en belastingen goed geregeld wordt. Tegenwoordig hoeft hij zijn administratie ook niet meer op te sturen, hij werkt nu met Basecone. Zo kan hij alle stukken digitaal aanleveren. ‘Ideaal en super snel’ zegt hij hartgrondig.

Af en toe spreekt hij iemand die meent dat Wilco bij een ander kantoor minder zou betalen. Wilco: ‘Dan zeg ik: misschien is dat wel zo, maar krijg ik daar dan ook hetzelfde voor als bij Van Erkelens?  Ik ben zelf ook niet de goedkoopste, maar wel de beste! Als het vertrouwen er is en je krijgt niet voor elke vijf minuten dat je belt een factuur, dan is er geen reden om met andere kantoren te gaan vergelijken. De vertrouwde service is zó belangrijk.’

Zelf gaat hij ook zo met zijn klanten om. ‘Ik probeer ze net dat beetje extra te geven waar ze niet op rekenen. Dat kleine deukje van een paar maanden geleden net buiten de  verzekeringsvergoeding pak ik gewoon mee voor hetzelfde geld. Een leenauto als ze het niet verwachten, en zelfs een lager eigen risico als ze géén vervangend vervoer nodig hebben! Daar genereer je mond-tot mond-reclame mee en da’s nog altijd de beste reclame’

Omdat de autoschademarkt langzaam inzakt, weet hij nog niet waar hij over vijf jaar staat. Zolang hij nog brood verdient gaat hij lekker door. ‘En anders word ik ondernemer in een andere branche’. Want ondernemer, dat wil hij absoluut blijven.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.