Corné van Erkelens RB|MfN -- Ondernemer, Leiderstype

Ik ben gedreven in de dingen die ik leuk vind. Kansen omzetten in resultaten, hierin ligt mijn passie. Met en voor elkaar het beste uit organisaties en mensen halen geeft veel voldoening. Dit geldt zowel voor werkzaamheden voor onze relaties als voor activiteiten binnen onze eigen onderneming. Met een ondernemende houding en een flinke dosis ervaring ben ik in staat om in alle rust te analyseren, te (re)organiseren en te motiveren. Voor onze relaties ben ik er graag als coach en collega ondernemer.

Mijn toekomst

Ondernemen, inspireren en creëren binnen de snel veranderende omgeving van onze werkgebieden. Blijven innoveren en zoeken naar het optimaliseren van processen binnen onze branche. Focussen op mogelijke resultaat- en kwaliteitsverbeteringen voor ondernemers binnen hun organisaties. Dit met het meest waardevolle bedrijfskapitaal van ondernemingen: de mens.

Mijn wereld

Ik geniet van mooie momenten. Dit geldt zowel voor de momenten in het zakenleven als de momenten binnen ons gezin. In mijn wereld is ons gezin de hoeksteen. Naast deze genietmomenten ben ik er graag voor anderen. Maatschappelijke betrokkenheid vanuit een christelijke levensvisie binnen de samenleving is voor mij een rode draad in het leven. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag buiten. Ook combineer ik graag het nuttige met het aangename. Dat geldt zeker voor culinaire genietmomenten. Een beetje Bourgondiër mag je mij wel noemen.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.