Feike Koops AA RB -- Betrouwbaar

Met 15 jaar ervaring als accountant bij een gerenommeerd accountantskantoor, gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, ken ik de kneepjes van het vak. Deze ervaring zal ik gebruiken om samen met u het beste uit uw onderneming te halen. Mijn kracht ligt in het opbouwen van een duurzame relatie met de klant. Ik probeer in het contact met klanten altijd een goede sparringpartner te zijn en u goed van dienst te zijn op het gebied van accountancy- en fiscale vraagstukken.

Ook houd ik ervan collega’s te helpen en te coachen daar waar nodig, zodat we gezamenlijk een goede dienst kunnen verlenen.

Mijn toekomst

Het is belangrijk om in de snel veranderende financiële wereld de kennis op peil te houden of  te verbreden, daarom heb ik met veel interesse de opleiding Register Belastingadviseur gevolgd.

Mijn wereld

In mijn wereld speelt naast mijn werk ook mijn gezin een belangrijke rol. Daarnaast beoefen ik de hardloopsport in verenigingsverband, bij atletiekvereniging “De Gemzen”. Om naast gezelligheid ook enkele doelstellingen te behalen, trainen we met elkaar voor een aantal wedstrijden per jaar.  Voor deze vereniging verzorg ik ook de financiële administratie.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.