Geralde van der Snel -- Nuchter

Ik vind het erg leuk om mijn collega’s te helpen waar dat ook maar nodig is en het liefst in het belang van de klant. De ene keer doe ik dat door een jaarrekening netjes af te werken en naar u toe te sturen, dan weer door te zorgen dat de kantinevoorraden op peil blijven en weer een andere keer door verschillende administratieve werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is mijn werk erg afwisselend en elke dag weer anders.

Mijn toekomst

Ik zou graag nog breder inzetbaar willen zijn, zodat ik mijn collega’s nog meer en beter kan ondersteunen. Daarom vind ik het belangrijk om me te verdiepen in verschillende opleidingen, werkzaamheden en mogelijkheden op ons kantoor. Op dit moment is het vooral secretarieel en administratief. Met aanvullende opleidingen hoop ik door te groeien en mijn kennis en kunde nog meer voor u in te kunnen zetten.

Mijn wereld

Natuurlijk is het leven niet alleen maar werken. Na het werk ben ik graag in de buitenlucht; ik maak graag lange ritten in het bos met mijn paard, vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken in binnen- en buitenland en rij graag over slingerige weggetjes met mijn motor.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.