Jolanda Priem -- Sociaal

Ik houd van contact met andere mensen en ik ben mensen graag van dienst. Mijn werk sluit hierbij prima aan. Ik neem mijn collega’s waar mogelijk werk uit handen en daarnaast ben ik een van de eerste aanspreekpunten voor de mensen die contact met ons opnemen.

Mijn toekomst

Ooit ben ik bij Van Erkelens begonnen als secretaresse. Toen wij een verzekeringsportefeuille overnamen ben ik het verzekeringsvak ingerold. Een paar jaar geleden hebben wij deze portefeuille weer verkocht en ben ik teruggegaan naar mijn roots: het secretariaat. Inmiddels is er veel veranderd. Als kantoor proberen we voorop te lopen in het gebruik maken van digitale oplossingen, waardoor we steeds efficiënter kunnen werken. Daar profiteren ook onze klanten van en ik vind het leuk om hierin mee te denken. Ook vind ik het een uitdaging om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die de diverse programma’s bieden. Hierin blijf ik mij graag ontwikkelen.

Mijn wereld

Mijn gezin is het allerbelangrijkste in mijn wereld. Ik vind het heerlijk met man, kinderen en hond een flinke wandeling te maken, een middag met de kinderen te knutselen, samen uit eten te gaan. Daarnaast zijn sociale contacten buiten mijn gezin voor mij ook erg belangrijk. Die vind ik binnen onze familie, vriendenkring en kerk, maar zeker ook op mijn werk.

Maar het draait niet alleen om mijn wereld, daarom vind ik het ook belangrijk klaar te staan voor anderen die op welke manier dan ook mijn hulp kunnen gebruiken.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.