Maurice van Es -- Positief

Samen met anderen naar een oplossing zoeken die binnen de kaders van de mogelijkheden aanwezig zijn. Daarbij ga ik uit van ieders kwaliteiten en mogelijkheden om zo tot een goede uitkomst te komen. Ik wil samen werken met anderen door middel van actie en interactie met een vleugje humor.

Mijn toekomst

De kwaliteit van de werkzaamheden op een hoger niveau brengen, niet alleen bij mijzelf als belangrijkste uitgangspunt, maar ook in de systemen/applicaties waarmee we werken. Met als uitgangspunt dat we altijd mensen blijven. Daarnaast uiteraard gezond blijven en genieten van de dag en dagen die we krijgen, zowel in mijn werk als met mijn gezin. Want toekomst begint niet bij de aow-gerechtigde leeftijd maar nu, over een uur, vandaag, morgen….

Mijn wereld

Mijn wereld is een actief leven waar ik positief in wil staan, samen met anderen; als belangrijkste mijn gezin en naaste familieleden. Ik vind het belangrijk op je naaste te letten en iets terug te doen voor de samenleving, voor zover het binnen mijn mogelijkheden past. Naast mijn werk ben ik graag buiten, door te wandelen (GPS tochten te maken) of lange afstanden te fietsen. Hierdoor kan ik het mooie van de wereld zien en ontdekken met een beperkt aantal middelen.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.