Michèlle Burgers -- Gedreven

Ik ben gedreven en probeer altijd het beste te halen uit mijzelf en uit de mensen om mij heen. Aanpakken, doorpakken en een praatje op z’n tijd typeren mij. Ik probeer mensen positief te beïnvloeden en te motiveren om kansen te pakken en uitdagingen aan te gaan. Daarnaast ligt mijn talent in het organiseren, thuis of op het werk, dat is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Mijn toekomst

Mijn steentje bijdragen aan vernieuwingen en verbeteringen waar u de vruchten van kunt plukken. Je ziet dat software blijft verbeteren en daardoor ontstaan er tijdbesparende mogelijkheden. Het is interessant hoe snel deze ontwikkelingen gaan. Met alle verbeteringen die doorgevoerd worden hopen wij u steeds beter van dienst te zijn en daar werk ik graag aan mee.

Mijn wereld

Thuis geniet ik van mijn gezin. Een gezellig huis vol met vier jongens en mijn man. Met hen ben ik graag buiten om te genieten van de zon en de frisse lucht. We gaan vaak lekker wandelen en spelen in elke speeltuin die we tegen komen. Verder houden we (vooral zij) van spelletjes en houden we van gezelligheid. Met de oudste twee sta ik regelmatig samen in de keuken om leuke dingen te bakken.

Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.