Rianne Visser -- Assertief

Iedere ondernemer heeft zijn eigen specialiteiten; mijn specialiteit is het samenstellen van jaarrekeningen. Omdat elke onderneming weer anders is, maakt juist dat mijn werk heel divers. Het is mooi om te zien hoe ondernemers met hun onderneming bezig zijn en zich daar in ontwikkelen en groeien. Die ontwikkelingen gaan ook door op administratief gebied. Naast het samenstellen ben ik ook actief met het inrichten en verbeteren van de digitale administratieve processen. Ik vind het leuk om met deze dingen bezig te zijn en wil u als cliënt zoveel mogelijk hierin betrekken. Tegelijkertijd heb ik ook uw hulp nodig, om samen tot een mooi resultaat te komen.

Mijn toekomst

Omdat de werkzaamheden en de processen altijd in ontwikkeling zijn, betekent het ook dat er af en toe cursussen en opleidingen moeten worden gedaan. Om onder andere u als klant goed te kunnen bedienen en te ondersteunen waar dat nodig is.

Mijn wereld

Naast mijn werk is er ook tijd voor andere leuke dingen, zo vind ik het heerlijk om te zingen. Op koor laat ik dan ook graag mijn sopraanstem horen. Verder probeer ik mooie reizen te maken, en daar van Gods prachtige schepping te genieten.Ga
terug

Respect | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Openheid

Onze kernwaarden, zo gaan wij met elkaar en onze klanten om.